За рекламната агенция

Рекламна агенция M&M Vision е създадена в края на 2006 г. и до днес развива дейност в областта на рекламата и рекламните услуги.

Рекламна агения M&M Vision е с богат опит в рекламната дейност и предлаганите услуги са свързани с печатна, сувенирна, външна и уеб реклама. Гарантираме професионално отношение и адекватно изпълнение на всички изисквания на клиентите ни свързани с рекламното обслужване. Съотношението цена-качество е гарантирано и това ни прави конкурентни на пазара за реклама.

Екипът на рекламна агенция M&M Vision е изграден от млади и креативни специалисти и професионалисти.

Нашата цел и мисия е да отговорим на високите критерии и изисквания на клиента за качествено и бързо изпълнение на предоставената поръчка. Това, което можем да предложим е коректност, качество, креативност, кратки срокове и конкурентни цени.

При нас ще срещнете професионално отношение и гъвкави решения.рекламна агенция

СЪОБЩЕНИЕ ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРОЕКТ

На 14.07.2020 г. стартира изпълнението на проект ДБФП № BG16RFOP002-2.073-3538-01 “Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19“.

Бенефициент: “ЕМ И ЕМ ВИЖЪН“ ЕООД

Цел на проекта: Осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.

Кратко описание на проекта/информацията: Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19.

Срок за изпълнение на проекта: 3 месеца.

Стойност на проекта: 10 000 лева

Наши сайтове

Контакти

Адрес: София, ул. "Методи Кусевич" №26
Тел: 0886 476 776
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
рекламна агенция     reklamna agenciq     reklamna agenciq

Рекламна агенция M&M Vision | Всички права запазени | © 2007 - 2019