Печатни материали - Рекламна агенция M&M Vision

Дизайн и печат на луксозни визитни картички. Визитките са с нестандартен размер с топъл печат или сухо преге на лого. Картон – черен плайк или ефектен картон. Контактите са отпечатани чрез ситопечат сребро и злато или релефен печат. Заобляне на връхчета. Частичен УВ лак.
 
Дизайн и печат на визитни картички, отпечатани чрез дигитален или офсетов печат в зависимост от тиража на хромов или ефектен картон. При хромовият картон допълнително е добавен гланц или мат ламинат.
 
Графично оформление на рекламна брошура за туристическа агенция ЕКО ТУР. Брошурата е отпечатана на 170 гр. гланцова хартия с две сгъвки.
 
Графично оформление, предпечат и печат на рекламни и продуктови брошури. Брошурите са отпечатани на 130 гр. гланцова хартия. Биговане, сгъване. Дигитален или офсетов печат в зависимост от тиража.
 
Дизайн, предпечат и печат на дипляна за продуктово представяне. Отпечатани на 170 и 240 гр. картон, биговане, ламиниране.
 
Графичнен дизайн и предпечат на продуктови и фирмени каталози.
 
Дизайн, предпечат и печат на менюта и вложки за менюта за ресторанти, кафенета, клубове, барове, заведения за бързо хранене, пицарии и други. Дизайн и печат на сметници и др. Луксозни менюта.
 
Графично оформление и печат на подложки за сервиране. Размер А3, отпечатани чрез офсетов печат на 90 гр. хартия.
 
Дизайн и печат на рекламни флаери и листовки.
 
Графичен дизайн и печат на уоблери, стикери и етикети изрязани по контур.
 
Дизайн на глави за календари.
 
Дизайн, предпечат и печат на рекламни пирамидки. Щанцоване, УВ лак, биговане. Отпечатват се на 300 гр. картон чрез офсетов или дигитален печат в зависимост от тиража.
 
Дизайн и печат на плакати от А3 до А1. Офсетов, широкоформатен или дигитален печат.

Наши сайтове

Контакти

Адрес: София, ул. "Методи Кусевич" №26
Тел: 0886 476 776
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
рекламна агенция     reklamna agenciq     reklamna agenciq

Рекламна агенция M&M Vision | Всички права запазени | © 2007 - 2019