Рекламни материали - Рекламна агенция M&M Vision

Рекламна агенция M&M Vision предлага много добри решения за вътрешни и външни реклами продукти. Богатият опит на рекламната агенция позволява по-добро разбиране на предпочитанията на клиента и изискванията на постоянно променящата се рекламна индустрия, като предлагаме широк асортимент от рекламни продукти и материали.

За успешното развитие на фирмата трябва да се използва всеки аспект на рекламата за бизнеса – от визитката до билборда. Голямото разнообразие от рекламни материали и продукти, предлагани от нас включват като основни групи:

- печатни материали

- рекламни сувенири

- външна реклама

Печатните материали включват:

Визитки - визитките са картички с бизнес информация за дадена фирма или физическо лице. Този рекламен материал се предлага по време на официални запознанства, съдържащи кратко и ясно представяне на дейността и данни за контакт. Визитката обикновено включва името на фирмата и съответното физическо лице, лого и информация за контакт като адрес, телефонни номера, факс номер, адрес за електронна поща и интернет сайт. Тя може да включва банкова сметка, данъчни данни и др. Професионалната рекламна визитка включва един или повече аспекти на уникален графичен дизайн. Тези рекламни материали като вид, визуален ефект, метод на печат, цена и други подробности варират според организационните норми на фирмата или личните предпочитания. Нормално визитните картички са отпечатват на картон, който е с плътност 350 г/м ².

Брошури - брошурите са рекламни материали, които основно се използват за представяне на фирми или организации, както и информация за продукти и услуги. Брошурите се разпространяват по пощата, предават се лично или се поставят в брошурни стелажи. Тези рекламни материали най-често се отпечатват двустранно и се сгъват на две или на три части. Прегънатите на две брошури са с четири панела (по два от всяка страна), докато прегънатите на три са със шест панела (по три от всяка страна). Брошурите във вид на книжка са рекламен материал, който се състои от няколко страници, които най-често се съединяват по прегънатия ръб с телбод и съдържат осем или повече панела.

Дипляни - дипляните са рекламни материали съставени от пришити страници. Тези рекламни материали са идеални в случаите, когато трябва да се включи повече информация и изображения. Типични приложения на дипляните са проспекти за училища и колежи, упътване за продукти, малки каталози, подробности за имоти, доклади и др. Идеята на този рекламен материал е да се отпечата информация, ориентирана към определени клиенти или пазари, с текуща цени и т.н.

Плакати - плакатът е рекламен материал, който е разработен за прикачване към стена или друга вертикална повърхност. Обикновено, тези рекламни материали включват както текст, така и графични елементи, но плаката може да бъде изцяло текстови или графичен. Дизайнът на рекламните плакати се разработва така, че да бъдат привлекателни и едновременно с това информативни рекламни материали и да се използват за много цели, като реклама на събития, пропаганда, комуникационни съобщения и др. Те са изключително удобни рекламни материали за репродукция на художествени произведения. Повече от двеста години плакатите са поставяни на публични места по целия свят. С впечатляващ външен вид, техния дизайн привлича минувачите и ги кара да са съпричастни към политически платформи, да посещават определени събития, да закупят стока или да използват определена услуга. Можем само да добавим, че картините като рекламен материал говорят повече от думите.

Каталог - в каталога, който е предназначен за рекламен материал, се представя набор от продукти, които обикновено са категоризирани. Категориите в каталога могат да са разделени на под-категории, като даден продукт може да се представя в няколко категории, различни цветове, различни езици и валути. Каталогът като рекламен материал се разработва, относно иерархията и взаимовръзките между стоките така, че да бъде лесен за използване от клиента и да го ориентира към продукта, който желае да закупи. За постигане на съответните бизнес цели се съставят различни видове каталози, като например рекламни каталози, ориентирани от бизнеса към директния потребител или каталози, ориентирани от бизнеса към друг бизнес.

Менюта - като рекламен материал менюто се използва за представяне на предлагана храна и напитки в определени заведения. Менюто може да бъде “a la carte”, което се използва масово и се рекламират отделно предлагани храни и напитки. Другият вид меню е “table d'hôte”, с което се предлагат поредица от блюда с малко избор на определена цена. Използваните категории в менютата могат да бъдат най-различни, като предястия, основни ястия, десерти, напитки и други. Най-простите менюта са отпечатани на единичен лист, но най-често се използват многолистните менюта. За да се защити рекламното меню от повреждане и износване се използват винилни протектори, ламиниране и твърди корици. Ресторантите за бързо хранене с външни гишета за обслужване на коли и пешеходци предпочитат да рекламират техните продукти с менюта, които са поставени на табла, осветени табели или външни плакати.

Подложки за сервиране - рекламните подложки за сервиране обикновено са изработени от хартия, пластмаса или плат. Тяхното основно предназначение е да предпазват масата от замърсяване или намокряне, но като рекламен материал могат да се използват за реклама на предлагани ястия, специалитети или продукти и услуги на външни фирми. По-скъпите рекламни подложки, които се изработват от винил или кожа се използват от хотели и организации за срещи, симпозиуми и други събития като осигуряват место за писане и удобно поставяне на различни вещи без да се вдига излишен шум. 

Папки - Рекламните материали във вид на папки се използват за съхранение на различни документи от частни лица, фирми и организации. Заедно с други рекламни материали те могат да се използват като бизнес инструмент за представяне на стоки и услуги, с което да се подпомогне реализацията им. Рекламните папки се произвеждат в различни форми и дизайн, които се избират от клиента.

Покани и картички - покани за балове, концерти, юбилеи, партита, както и поздравителни картички за различни случаи могат да се използват и като рекламни материали. Те могат дискретно да рекламират продукти или услуги. 

Етикети - Рекламният етикет представлява оформено по определен начин малко парче хартия, полимер, плат, метал или някакъв друг материал, което се залепва към определен продукт или контейнер. Върху етикетът се отпечатва илюстриран текст с описание на продукта, производител и друга информация. Рекламните етикети могат да се отпечатват и директно върху опаковка или контейнер. Те имат многостранно приложение като наименование и идентификация на продукта, реклама, предупреждения и други. Специалните видове етикети съдържат така наречения „бар код”, в който се съдържа информация в цифров вид.

Стикери - стикерите са рекламни материали, които са изработени от хартия или пластмаса и за самозалепващи от едната страна. На другата страна се поставя реклама по определен дизайн. Те се изработват в различни форми, размери и цветове и могат да се залепват върху различни предмети и повърхности. Стикерите се използват широко когато даден обект се нуждае от идентификация чрез думи или идея. Рекламните стикери могат да се закрепват към продукти с описание на име, условия, символи, съдържание и други отличителни белези за да се отличават от продукта на конкурентните. 

Календари - календарите са изключително атрактивен рекламен материал, които се изработват по индивидуален дизайн и рекламират бизнеса, за който са отпечатани в продължение на 365 дни в годината. Добрият дизайн и изработка на персонален календар с логото на фирмата и отпечатано рекламно послание е доказано най-изгодният рекламен материал за бизнеса за маркетинг на стоки и услуги. Рекламните календари се отпечатват в различни формати. Персоналните календари могат да съдържат репродукции на художествени произведения, както и професионални фотографии и илюстрации. На практика, всеки бизнес може да представи пред своите клиенти стоки или услуги като използва подходящ календар като рекламен материал. Даже и в света, подвластен на компютрите и цифровата техника, стенните рекламни календари имат своето място. Тези рекламни материали могат да се видят навсякъде – в домовете, места за почивка, заведения за хранене, офиси, работни места и т.н. Това дава големи възможности на фирмите да осъществят на практика вътрешна реклама. Добавянето към рекламният календар на бележити дати, празници и различна полезна информация ги превръща в привлекателен рекламен подарък, който се използва ежедневно. Календарът е рекламен материал, който принципно е задължителен за всяка уважаваща своята дейност фирма или организация. 

Рекламни пирамидки - пирамидките като рекламен материал са чудесен начин за развитие на рекламната стратегия. Пирамидките както и календарите, като рекламен материал, могат да се разполагат на различни места от нашето ежедневие. Върху рекламните пирамидки могат да се отпечатват лога, рекламни послания и различна информация за фирмата, нейните стоки и услуги.

Рекламните сувенири

заемат важно място в интегрираното рекламно представяне на дадена стока или услуга. Тези рекламни материали са средство за оставяне на дълготрайно впечатление в партньори и клиенти за дейността на фирмата. Разработваме съвременни рекламни сувенири, които въздействат за положителното възприемане на стоките и услугите. Рекламните материали като химикалки, запалки, чаши и много други са предмети на рекламната дейност, които спомагат пласмента на стоки и услуги. Те се подаряват с цел реклама на фирмата или представяне на корпоративен имидж, търговска или фабрична марка, както и различни събития. Върху тези рекламни материали се отпечатва логото на фирмата, името нейното мото, данни за контакт и друга информация. Това е рекламна стратегия, която наред с печатните рекламни материали се използва в локален или масов мащаб за да се прокара или рекламира определена стока или услуга. Използването на подобни рекламни материали е нетипичен начин за постигане на определена цел в условията на жестока конкуренция. Подобни рекламни продукти могат да се използва и от организации с нестопанска цел за разясняване на тяхната кауза. Почти всичко може да се използва за отпечатване на името и логото на фирмата и да се разпространява като рекламен материал. Освен изброените по-горе стоки, които се използват като рекламни материали могат да се споменат още тениски, шапки, ключодържатели, халби и подложки за мишка. Най-голямата продуктова категория за рекламни материали са стоки, които са подходящи за носене, като те съставят повече от 30 % от общо използваните рекламни материали. Със значително увеличаване на популярността се ползват еко рекламните продукти, както рециклирани и възобновяеми такива. Повечето от популярните рекламни сувенири са относително малки и ефтини, но могат да бъдат и по-скъпи рекламни материали. Пример за скъпи рекламни сувенири са парфюми, кожени изделия и електроника. Фирмите, които подаряват скъпи рекламни сувенири на известни публични личности често заснемат поднасянето на рекламните материали. Тези медийни продукти могат да се използват от фирмата за рекламни кампании. На известни личности се предлагат и луксозни рекламни сувенири като чанти или шалове с надеждата да ги носят публично, с което ще рекламират стоките и услугите на фирмата. Сувенирите като рекламни материали се използват и от политиците за рекламиране на кандидати и програми. Наблюдава се и събирането на рекламни сувенири като хоби.

Външната реклама

включва повече от 100 различни формата. Като рекламен материал, външната реклама представлява всеки материал, съдържанието на който достига до клиентите извън дома им. Този вид рекламни материали са в противовес на радио и телевизионните реклами, печатната реклама и рекламите в интернет. Затова, външната реклама е маркетинг, който е насочен към потребителите в движение на публични места, транспорт, чакални и търговски обекти. Рекламните материали на външната реклама могат да се разделят на три основни категории: - билбордове Билбордовете са традиционен рекламен материал за външна реклама, като в последните години се наблюдава значително нарастване на електронната реклама във вид на билбордове. Традиционните крайпътни билбордове остават преобладаващ формат за външна реклама. Билбордът като рекламен материал представлява голяма табела, която се разполага край пътища с интензивно движение на превозни средства за да привлича вниманието на пешеходци и водачи. Рекламните билбордове са разработени така, че да привлекат вниманието и да създадат запомнящо се впечатление много бързо, като накарат наблюдателя да се замисли над съдържанието на рекламния материал и след като го отмине. Съдържанието на тези рекламни материали трябва да бъде прочетено за много краткото време на преминаване на превозното средство покрай него. - улична и транспортна реклама Един от начините за използване на външни рекламни материали е брандирането на превозни средства и поставяне на табели върху тях. Могат също така да се използват стелажи с рекламни материали, павилиони в молове, супермаркети и други големи магазини, както и облепване с и монтиране на рекламни материали на телефонни кабини, спирки, подлези и др. Този начин на използване на рекламни материали се наблюдава предимно в градските центрове. Както беше споменато, този вид на рекламиране обикновено включва поставяне на рекламни материали върху всичко което се движи, като автобуси, метро, камиони, таксита. Като допълнение се използват и статични рекламни материали по спирките на метрото, автобуси, трамваи и по пероните на гарите. Рекламирането по летищата също се включва в тази категория. - алтернативна реклама Алтернативната реклама включва поставяне на рекламни материали по стадионите, паркинги за велосипеди, места за почивка и други нетрадиционни места.

Повече информация за предлаганите от нас рекламни материали може да откриете на адрес - www.reklama.mm-vision.net

Изготвено от рекламна агенция M&M Vision.

Предишна статия

       

Следваща статия

Наши сайтове

Контакти

Адрес: София, ул. "Методи Кусевич" №26
Тел: 0886 476 776
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
рекламна агенция     reklamna agenciq     reklamna agenciq

Рекламна агенция M&M Vision | Всички права запазени | © 2007 - 2019