Рекламни статии - Рекламна агенция M&M Vision

Какво е реклама

Изготвено от рекламна агенция M&M Vision

Неотменен спътник на търговията е рекламата. Рекламата възниква с появата на стоковото производство, поради причината, че търговската дейност винаги се е нуждаела от изтъкване на преимуществата и качествата на предлаганите стоки. Целта на рекламата е да подтиква потенциалните купувачи да купят дадената стока.

Прочети още

       

Какво е уеб сайт

Изготвено от рекламна агенция M&M Vision

Така нареченият уеб сайт или просто сайт (website, web site или site) представлява комплект от страници, които са изградени със специален код (най-често JavaScript и PHP), форматирани с html и css и се обслужват от определен домейн (domain) и хостинг (hosting). Хостингът на домейна е поне от един сървър, който е достъпен в мрежата, наречена Интернет (Internet).

Прочети още

Рекламни материали

Изготвено от рекламна агенция M&M Vision

За всеки бизнес е важно да привлече вниманието на клиента и популяризира своите стоки и услуги. Използването на рекламни материали е кулминацията на огромен и тежък труд за изграждането на рекламната стратегия като цяло.

Прочети още

       

Рекламни сувенири

Изготвено от рекламна агенция M&M Vision

Подаряването на рекламни сувенири е отличен метод да подсилим бизнес отношенията си. Изключително много компании разчитат на този метод. Популярно е да се раздават различни рекламни сувенири по време на кампания, изложения, бизнес конференции, празници като Коледа, Нова Година и т.н..

Прочети още

Рекламни визитки

Изготвено от рекламна агенция M&M Vision

Визитката сама по себе си е просто едно парче картон. Но реално, тя е Вашата реклама, чрез която вие осъществявате бизнес контактите си, като чрез нея бивате запомнени. Ето защо, не пестете Вашите визитки, носете винаги по няколко в себе си. По този начин във всеки един момент, Вие ще можете да разчитате на рекламата си. Поставяйте във всеки един колет по една една визитна картичка, който изпращате до Ваш клиент или партьор.

Прочети още

       

Какво е външна реклама

Изготвено от рекламна агенция M&M Vision

Външната реклама е неразделната част от изгледа на Вашия бизнес. Без този вид реклама е невъзможно да представите на големия или малкия град Вашия външен облик. Външната реклама има за цел да предостави информация на потенциалния клиент за Вашата фирма, дейност, промоция. Този вид реклама трябва така да е направена, че да привлича вниманието на минувачите, независимо дали те се движат пеша или с превозно средство. Задължително трябва да е изработена с ярки цветове, да е информативна и дори понякога може да си позволите да е крещяща.

Прочети още

Наши сайтове

Контакти

Адрес: София, ул. "Методи Кусевич" №26
Тел: 0886 476 776
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
рекламна агенция     reklamna agenciq     reklamna agenciq

Рекламна агенция M&M Vision | Всички права запазени | © 2007 - 2019