Рекламни сувенири - Рекламна агенция M&M Vision

МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ НАШИЯТ ОНЛАЙН ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ ЗА РЕКЛАМНИ СУВЕНИРИ ОТ ТУК!

 По този начин Вие и Вашия бизнес оставяте траен отпечатък в съзнанието на хората получили този рекламен продукт. Това е една инвестиция, която остава във времето и винаги ще напомня за Вас. Ние от рекламна агенция M&M Vision сме убедени, че все още си спомняте камиончето или ключодържателя, които сте получили в детските си години примерно за Коледа. По онова време беше често срещано да се подаряват Лего камиончетата с лого на рекламиращата фирма. Най-скъпият фактор при подаряването на рекламни сувенири е, че чрез тях Вие карате хората да се почустват значими и щастливи, че са получили подарък ,независимо дали той е бил малък или по-голям сувенир.

Важен фактор също при подаряването на рекламни материали е, че се изисква точна прецизност при избора на рекламен артикул. Сувенира трябва да бъде така подбран, че да бъде подходящ  да засвидетелства жест на благодарност и уважение. Ако не изберете точния рекламен продукт, рискувате да унищожите всякакви положителни отзиви от получателя или да нарушите имиджа си пред него. Стремете се да уцелите точно в десетката с продукта си и така ще изпъкнете пред всички свои конкуренти.  

За масови подаръци обикновено се използват рекламни сувенири с по-ниска себестойност и се брандарат в по-големи количества. Тези рекламни продукти са подходящи за промоции, налагане на нова дейност или фирма на пазара, при конференции, семинари, изложби и много други събития. Луксозните рекламни сувенири пък се подаряват при специални случаи. Ние от рекламна агенция M&M Vision смеем да твърдим, че ще Ви бъде приятно ако Ви подарят луксозна поставка за вино, комплект луксозен тефтер или пък луксозна писалка в комплект с аксесоари за бюро.

Съществуват няколко важни ключови харектеристики, които трябва много добре да обмислите, за да предотвратите Вашия рекламен сувенир да последва съдбата на тефтера, който Ваш партньор небрежно прибра в едно прашно чекмедже миналата Коледа. Една от най-важните функции на рекламния сувенир е да предизвика положителна реакция или асоциация. Ще Ви дадем няколко прости идеи, които ще спомогнат да направите Вашия бизнес по-атрактивен за получателя :

Подарете рекламен продукт, който ще бъде приятна изненада за всеки. Изработените елегантно, рекламни сувенири с брандирано Вашето лого, работят само и единствено за утвърждаването на корпоративната Ви идентичност пред получателя. Стремете се идеята да намери така формата, че да подхожда, както на мениджъра, така и на дистрибутора, който утвърждава Вашето име на пазара.
Изберете продукт, който е по-скоро подарък, отколкото промоционален инструмент, защото създава специална връзка и взаиомоотношения.

Опитайте се да подарите рекламен сувенир по весел начин, но с замислен финес. Обмислете възможните варианти да развеселите получателя, но внимавайте да не го обидите.
Рекламният сувенир трябва напълно да съответсва на бюджета Ви. Ако бюджета Ви е ограничен, постарайте се да поръчате по-обемист подарък. Съветваме Ви да не правите какъвто и да е компромис с качеството на рекламния сувенир, все пак целта Ви е да предизвикате приятна изненада, а не неестетичен и нискокачествен рекламен продукт.

Подарете продукт, който има приятна форма и дизайн, функционален и който се използва често. По този начин Вие ще изтъкнете персоналното си отношение. В никакъв случай не забравяйте, че брандирането допринася за изграждането на истински силна връзка с клиента, но рекламата е ключът, който отваря вратата към неговото сърце. За това рекламните сувенири никога не бива да бъдат подценявани.

Клиентите на рекламна агенция M&M Vision могат напълно да разчитат на богат избор на видове тениски, шапки, химикалки, запалки, козирки, чадърди, комплекти за бюро, сребърни и махагонови артукули, значки, папки, чанти, портфейли, часовници, калкулатори, ключодържатели, USB устройства, текстил, текстилни торби, подложки за хранене и много други, надписани чрез ситопечат, тампонен печат, преге, лазерно гравиране, сублимационен печат, директен сито и дигитален печат върху тексил.

Предлаганите рекламни продукти са с изключително голямо разнообразие на цветове, модели, търговски марки и по-голямата част от тях са в складова наличност, а останалите се внасят постоянно. Предоставяме на клиентите си каталози на водещи фирми и по този начин им даваме да избират продуктите за рекламните кампании съобразени с рекламния им бюджет. Целта на нашата фирма е винаги заедно с клиента да намираме най-успешните решения при избирането на рекламни сувенири и персонализирането им.

Изготвено от рекламна агенция M&M Vision.

Предишна статия

       

Следваща статия

Наши сайтове

Контакти

Адрес: София, ул. "Методи Кусевич" №26
Тел: 0886 476 776
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
рекламна агенция     reklamna agenciq     reklamna agenciq

Рекламна агенция M&M Vision | Всички права запазени | © 2007 - 2019